Vacature doktersassistente m/v

Vacature gediplomeerde doksterassistente m/v per direct

8-16 uur per week: vaste werkdag maandag, 2e in overleg

Onze gezellige, moderne en grote solopraktijk is op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente! Wij zijn op zoek voor 8-16 uur per week. Als jij een veelzijdige, leuke baan in onze huisartsenpraktijk wil, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Hoofdstaete is gevestigd in het centrum van Hoofddorp en heeft een diverse populatie. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 3 assistentes, 1 POH-GGZ en 1 POH-S. We werken met Medicom. Ervaring daarmee is fijn, maar het is een overzichtelijk HIS en snel onder de knie te krijgen. Wij zijn een gezellig team, we werken hard en we streven er naar om de beste zorg voor de patiënt te leveren. Dit doen wij door overleggen in korte lijnen, een open werkhouding, kennis up-to-date houden en patiëntvriendelijke houding.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die open, vrolijk, patiëntgericht, vriendelijk, flexibel en stressbestendig is. Je werkt in een team, maar het is ook belangrijk dat je zelfstandig bent en verantwoordelijkheid neemt. Je werkzaamheden variëren van triage, telefonie, balie, administratie en behandelkamer met behandelingen met stikstof, ECG, uitspuiten cerumen en wondbehandeling. Wij zijn een opleidingspraktijk en ontwikkeling en bijblijven vinden we belangrijk. Eventueel behoren eigen spreekuren ook tot de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het verrichten van uitstrijkjes.

de werkdagen voor vacature voor 8-16 uur per week. In ieder geval de maandag en 2e dag in overleg

Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO huisartsenzorg 2024.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie en CV naar: info@huisartsenpraktijkhoofdstaete.nl