Vacature doktersassistente m/v

Vacature gediplomeerde doksterassistente m/v

16 uur per week (2 dagen, op maandag en woensdag)

per direct

Onze gezellige, moderne en grote solopraktijk is op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente! Wij zijn op zoek voor 16 uur per week.  Als jij een veelzijdige, leuke baan in onze huisartsenpraktijk wil, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Hoofdstaete is gevestigd in het centrum van Hoofddorp en heeft een diverse populatie. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 3 assistentes, 2 POH-GGZ en 1 POH-s. Tevens werkt bij ons een voedingscoach en in hetzelfde gebouw is ook een podotherapeut en fysiotherapiepraktijk. We werken met Medicom. Ervaring daarmee is fijn, maar het is een overzichtelijk HIS en snel onder de knie te krijgen. Wij zijn een gezellig team, we werken hard en we streven er naar om de beste zorg voor de patiënt te leveren. Dit doen wij door overleggen in korte lijnen, een open werkhouding, kennis up-to-date houden en patiëntvriendelijke houding.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die open, vrolijk, patiëntgericht, vriendelijk, flexibel en stressbestendig is. Je werkt in een team, maar het is ook belangrijk dat je zelfstandig bent en verantwoordelijkheid neemt. Je werkzaamheden variëren van triage, telefonie, balie, administratie en behandelkamer met behandelingen met stikstof, ECG, uitspuiten cerumen en wondbehandeling. Wij zijn een opleidingspraktijk en ontwikkeling en bijblijven vinden we belangrijk. Eventueel behoren eigen spreekuren ook tot de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het verrichten van uitstrijkjes.

Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO huisartsenzorg 2021.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie en CV naar: info@huisartsenpraktijkhoofdstaete.nl